Ruilen en retourneren

U kunt  14 dagen nadenken over uw aankoop. Zo kunt u alles uitgebreid passen, bekijken en beoordelen. Mocht de aankoop toch niet geheel naar wens zijn, dan kunt u die gratis retourneren.

Hoe werkt retourneren?

In al onze pakketten zit een retourbon en een voorgedrukt adreslabel waarmee u de artikelen kunt terugsturen. U verzendt uw aankoop in de originele (weer dichtgemaakte) verpakking. U plakt het adreslabel op de verpakking en levert deze in bij een PostNL-punt.

Terugbetaling

Artikelen die via PostNL worden teruggestuurd, worden zo snel mogelijk, maar altijd binnen 14 dagen na ontvangst van de melding van retour (ingevulde retourbon) verrekend of terugbetaald. Als je met een creditcard hebt betaald, wordt het bedrag teruggeboekt naar de creditcard waarmee je hebt betaald.

U heeft 14 dagen om te bepalen of u tevreden bent met het artikel. Als u een artikel wil ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, kunt u dit op de retourbon aangeven; u betaalt dan geen extra verzendkosten. Controleer of het label nog aan het artikel zit en of het kledingstuk nog in originele staat is. Lees voor meer informatie de afleverbon in uw pakket.