Nieuw opleidingsaanbod:  drie- en vierjarig traject mode-opleiding niveau 4

Albeda is gestart met een keuzemogelijkheid bij de mode-opleiding niveau 4 tot Specialist mode/maatkleding. Studenten kunnen ervoor kiezen om een driejarig of een vierjarig traject te volgen. Het eerste schooljaar is een basisjaar. Aan de hand van de resultaten wordt bekeken of je de opleiding in drie of jaar jaar kunt afronden. VMBO GL en VMBO TL bieden gelijk toegang tot het driejarige traject. Voor meer informatie of aanmelden ga je naar: www.albeda.nl/mode.

Bezoek onze open dag op 15 maart 2018

Op donderdag 15 maart 2018 heeft Albeda een open dag. Ben je geïnteresseerd in één van onze mode-opleidingen? Meld je dan aan voor de open dag via albeda.nl/opendagen

Tweedejaars student mode wint tweede prijs Young Tailor Talent Trophy

Rudonica Bergonje en Jhunrigh Emers van onze mode-opleiding niveau 4 deden dit jaar mee aan de Young Tailor Talent Trophy met een kleine kledingcollectie. Dit is een mode-vakwedstrijd voor mbo-modeopleidingen in Nederland. De kleding werd beoordeeld op technische kwaliteit en creatieve uitstraling. Rudonica heeft de tweede prijs gewonnen! Wij zijn trots. Lees hier meer over deze vakwedstrijd.